vakantiehuis-valkenburg.nl

Vakantiewoningen te koop Zuid-Limburg (Valkenburg)

Vlakbij Valkenburg, in het heuvellandschap van Limburg vindt u Résidence Valkenburg. Op het vakantiepark bevinden zich vele faciliteiten (o.a. zwembad en restaurant). Er zijn vakantiewoningen te koop vanaf € 155.000,- turn-key. 

24 juni t/m 2 juli organiseren wij een verkoop- en informatieweek. Maak kennis met het vakantiepark en onze vakantiewoningen. Wilt u ervaren hoe het is om wakker te worden op Résidence Valkenburg? Maak dan een afspraak met onze adviseur en kom gratis proefslapen.

Vakantiewoning kopen voor eigen gebruik

Wilt u het hele jaar door genieten van alle faciliteiten en de prachtige omgeving? Op Résidence Valkenburg zijn 6-persoons vakantiewoningen te koop welke per direct beschikbaar zijn voor eigen gebruik, zo geniet u nog deze zomer van uw eigen vakantiewoning incl. eigen grond, airco en tuinaanleg. Bekijk onze vakantiewoningen voor eigen gebruik

Vakantiewoning kopen voor verhuur

U kunt er ook voor kiezen om een vakantiewoning te kopen en deze laten verhuren. Mede dankzij het groeiende toerisme, het uitgebreide aanbod faciliteiten en de lage spaarrente bij banken is de aankoop van een vakantiewoning steeds interessanter gebleken. Er zijn vakantiewoningen te koop vanaf € 155.000,- 'turn key' (incl. eigen grond, tuinaanleg en inventaris). Een select aantal woningen wordt aangeboden met een gegarandeerd meerjarig netto rendement van 8% per jaar.

Brochure aanvragen

Vraag de gratis brochure aan van het vakantiepark en onze vakantiewoningen voor eigen gebruik en/of verhuur.
Brochure aanvragen

Résidence Valkenburg op TV

Résidence Valkenburg is zondag 25 juni te zien in Business Class op RTL 7. Bekijk hier de uitzending terug van Résidence Valkenburg in Way of Living.

Bezoek onze verkoop- en informatieweek en kom gratis proefslapen!
Zaterdag 24 juni t/m zondag 2 juli organiseren wij een verkoop- en informatieweek. Maak kennis met het vakantiepark en onze vakantiewoningen. Wilt u ervaren hoe het is om wakker te worden op Résidence Valkenburg? Maak dan een afspraak met onze adviseur en kom gratis proefslapen.
Maak een afspraak 
Indien u geïnteresseerd bent in het proefslapen, maak dit dan kenbaar bij de opmerkingen.

Wegens verwachte drukte in de weekenden adviseren wij u om een afspraak te maken indien u langs wilt komen. Tijdens de informatieweek (elke dag geopend tot 21:00 uur) worden er dagelijks activiteiten georganiseerd:

 • Proeverijen met streekgerechten
 • Animatie voor de kinderen
 • Grote stormbaan
 • Zwembad, restaurant en terras geopend
 • Module

  Module
  € 155.000,00 Excl. BTW Inclusief koopkavel
 • Module 2.0 XL

  Module 2.0 XL
  € 175.857,00 Incl. BTW Inclusief koopkavel
 • Module Z 70m2

  Module Z 70m2
  € 245.000,00 Incl. BTW Inclusief koopkavel

Brochure aanvragen
Vraag via onderstaand formulier de 
gratis brochure aan van Résidence Valkenburg en onze vakantiewoningen voor eigen gebruik en verhuur.

Uw Contactgegevens
Nieuwsbrieven
Selecteer de onderwerpen waarover u nieuwsbrieven wilt ontvangen
Brochure aanvragen
Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.